perjantai 1. marraskuuta 2013

Photobooth

Tää kirjottaminen aina jää ja jää, ei mukamas koskaan ehdi istua alas ja raapustaa paria riviä tekstiä.
Tosin mä saatan kirjottaa yhtä sivullista monta tuntia. Siihen aikaan sisältyy kirjottamisen lisäksi pari lasillista Pepsiä, wc:ssä käyntiä, pätkä jotain tooodella mielenkiintosta tv -ohjelmaa, pyykin laittoa... millon mitäkin...

Mutta pari päivää sitten mulla on ollut projektina häiden mahdollinen tuleva "ohjelmanumero" photobooth.
Jos jollekkin on epäselvää mikä se on, kuva kertoo ehkä enemmän kun mun epämääräinen selitys:

Photobooth (kuvat lainattu netistä, kiitos ja anteeks)Eli väki saa ottaa itse kuvia kaikenlaista rekvisiittaa käyttäen itsestään ja toisistaan ilmeillä tai ilman, kuinka haluaa. Mitä enemmän käyttää mielikuvitusta, sen parempi. Ei mitään perinteisiä suku/perhepotrettikuvia.

Olen tässä pohtinu kaikkia kuvausvaihtoehtoja: Polaroid, kamera + tulostin, kertiskamerat...
Mutta vielä en ole keksiny mikä olisi se paras vaihtoehto. Tarkoituksena olisi että kuvat saisi heti paperiversiona, jolloin vieraat saa liitettyä oman kuvansa/kuvat terveisineen suoraan vieraskirjaan. Kaaso tai minä tai me yhdessä vältytään järkyttävältä askartelurumbalta häiden jälkeen.

Toinen ongelma on tilan puute. Ylimääräistä tilaa juhlapaikalla ei juuri ole ja sateen varalta on keksittävä sisätiloista paikka johon kuvauspaikan voi järjestää. Enkä iiihan välttämättä halua ikuistaa kuviini ihanaa retrotapettia jolla eteisaulan seinät on vuorattu. Eli kuvausrekvisiitan lisäksi pitäisi keksiä joku seinä/verho kuvaustaustaksi..
Miten olisi tällanen green screen tyyppinen ratkaisu, jolla voisi heittää vieraat vaikka Himalajan vuoristoon tai hiekkarannelle? Voi mitä kaikkea saiskaan aikaan jos vaan osaisi...


Vieraista löytyy kekseliästä porukkaa, joten oletan että kuvista tulee aivan mielettömiä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti