lauantai 16. marraskuuta 2013

Kenkäostoksilla

Käytiin kaason kanssa Isolla kirkolla Stockmannin hääosastolla kokeilemassa kenkiä. Mulla on sattumalta 100€ lahjakortti ko. puljuun, joten mikäs sen parempi käyttökohde "ilmaiselle rahalle" kun hääjutut!

Yllätyin Stockan hääkenkävalikoiman pienuudesta. Kuvittelin että siellä on mistä valita.. mutta eteeni avautui yksi hylly jossa malleja oli ehkä parikymmentä. Onhan siinäkin jo valinnanvaraa, mutta jos etsii jotain tietyn laista niin vaihtoehdot käy vähiin.

Minun koossa kenkiä löytyi viisi paria, tai no loppujenlopuksi niistä mikään ei ollut minun kokoa. Kokeilurupeaman tuloksena todettiin että koko olisi 35,5, jota heidän valikoimasta ei löydy. Puolikkaita kokoja tilataan kuulemma vain niistä yleisimmistä koista, eli 38 -> tms?

Kokeilluista kengistä parit:

Ylemmässä mallissa on kärjessä varpaiden päällä pehmuste, tuntui todella hyvältä jalassa.  Mutta minun jalkaani liian kapea kärki.
Alempi oli paras mallin omaan jalkaan. Aika perus, ehkä jopa vähän tylsä, mutta toisaalta ei ne sieltä helman alka paljon näy...
Kengät on värjättävissä joten niistä saisi värjäyksellä perus korkkarit jatkokäyttöä varten.

Vielä toistaseksi kengät jäi kauppaan, jos vaikka jostain vielä löytäisit jonkun täydellisemmän parin. Onko turha toivo... tiedä häntä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti