maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kyltit check, huntu check, lasten viihdykkeet check...

Moni on jo kysellyt onko papista kuulunu... no eipä ole vieläkään.
Ja mä muistan sen aina liian myöhään kun puhelinaika on joku viis minuuttia keskellä päivää...
Tosin tänäänkin olin kotona, mutta ei vaan muista soitella..

Pitäsköhän rukoilla, jos sillee menis viesti perille... ;)
Jos vaikka huomenna muistaisin soittaa. Täytyy laittaa muistutus.

Saatiin viikonloppuna tienvarsikyltit tehtyä, suuntanuolet vielä puuttuu.
Hänkin osallistuu <3


Kylttipohjana toimii kohta virallisen kälyn viimekesäiset kyltit.Lapsille sain myös tehtyä pikku puuhasteltavaa tylsiä hetkiä varten.

Ei hätää, on aikuisillekin jotain puuhaa :)
Mutta turha odotella niitä tylsiä hetkiä, lapsista kun ei koskaan tiedä niin pitää varautua ;)Ainiin ja se huntukin tuli, se toinen. Ensimmäistä ei näkynyt ei kuulunut, sain kuulemma rahat takasin... Unohdin tarkistaa, mutta luotetaan siihen että eBay pitää lupauksensa.
Mutta tämä huntu on sellanen kun olin alunperin ajatellut, mutta en sitten ekaa tilatessa löytänyt sellasta joten tilasin erilaisen. Nojoo, se on valkoinen ja tylliä. Huntu kun huntu, ja sekin on lupolta aika vähän aikaa päässä.
kuva lainattu eBaysta

Juttelin tuossa viime viikolla pitopalvelun tyypin kanssa. Joko hän ei ollut ihan itse kartalla, tai sitten yriti olla vain ovela, kun puhuttiin kattauksesta ja alunperin oltiin jo sovittu että tulee vain yhdet lautaset ja aterimet. Niin hän puhui kaksista välineistä ja lautasista, jos vaikka olis menny läpi. Mutta jos kaikki ruoat on heti tarjolla niin miksi sitten olisi alku ja pääruoalle omat. Tämä vain tietenkin mun mielipide ja joo mä voin syödä salaatit ja pääruoat samalta lautaselta.
Puhelun päätteeksi hän vielä sanoi että laittaa ensimmäisen laskun tulemaan niin saadaan se hoidettua pois. Lasku tipahti postilaatikkoon seuraavana päivänä, nopeeta toimintaa, ainakin raha kelpaa.

Asiasta ihan muualle. Vielä olisi pari viikkoa töitä (koululla). Sen jälkeen voin stressata täyspäiväsesti, nyt ajatukset on välillä onneksi töissä ja asiakkaiden jaloissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti