perjantai 3. tammikuuta 2014

Ei mitään uutta...

Jotain pitäisi kai päivittää, mutta kun ei ole mitään mitä päivittää... Suunnitelmat eivät ole edenneet sitten viime postauksen... Plaah. Luulin että häiden järjestäminen olisi jollain tavalla myös kivaa ja ihanaa, sen pakollisen stressin lisäksi.

Puvun sovituskierrosta en päässyt kokemaan kun ostin puvun netistä. Se oli sellainen mikä olisi ehkä tuonut sitä ihanuutta tähän suunnitteluun. Kenkiä sentään kävin kokeilemassa Stockalla, mutta sekin oli niin pieni pyrähdys ettei siitä jää jälkipolville kerrottavaa.

Koristelun suunnitteluvastuu on konsultilla, joten siitäkään en pääse nauttimaan. Tai no tottakai itse myös suunnitellaan ja pohditaan ja viimeinen sana on tietenkin meillä, mutta konsultti tekee pääasiassa kaiken työn. Ainakin näin suunnitteluvaiheessa. Toisaalta sekin on suuri helpotus, voin kuvitella että saisin monta harmaata hiusta jos pitäisi kaikki koristeet sun muut hoitaa itse.

Jotenkin olen tässä laiskistunut. Tiedän että pitäisi asioita hoitaa, mutta kun en vaan jaksa...
Pitäisi löytää ompelija, varata aika kampaajalle, löytää sormukset, ja se bändi!!

Niin siitä sormuksesta... Kyselin I love me messuilla käydessäni kultaliikkeen edustajilta mielipidettä.
Keltakultaisen sormuksen voi rodinoida, jolloin siitä tulee valkokultaisen/hopean värinen. Mutta rodinointi kuluu, joten sormus tulisi käsitellä uudelleen kerran tai kaksi vuodessa jotta se pysyisi hyvän näköisenä. Heidän arvio rodinointiin oli ~ 50€.
Taitaa siis jäädä haaveeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti