torstai 8. elokuuta 2013

Bändin valintaa

Tämä oli sellanen minkä ajattelin jättää Herra X:n hoidettavaksi. Mutta kaaso ehti ensin, kiitos! :)
Tai kyselty vasta, mitään ei vielä ole sovittu tai päätetty. Mielessä kävi sama poppoo, mutta en vielä ehtinyt toimia ajatusta pidemmälle. Taisi mennä kaason valinta aika nappiin ;)
Valitettavasti eivät uskaltaneet luvata mitään niin pitkälle.

Lueskelin keskustelupalstoja (lähinnä naimisiin.info), ja totesin että taitaa hinnat pyöriä 700-800€:sta ylöspäin. Sen halvemmalla ei juuri kovin montaa bändiä löydy.

Löysin forumilta sivun (http://buukkaa-bandi.fi/) josta pystyy juhlien ajankohdan ja paikkakunnan perusteella hakemaan bändejä ja ilmeisestikin vielä laittaa tarjouspyyntöä sitä kautta. Ja hinnatkin lyötyy.

Forumeja selatessa silmiin iski Los platanos negros, elikkäs mustat banaanit :D Mielenkiinto heräsi heti, löysin pari näytebiisiä, kuulostivatkin oikein hyvältä. Joten laitoin s-postilla kyselyä heidän aikataulusta ja veloituksesta. Katsotaan mitä vastaavat.
Tämä sopisi meille siinäkin mielessä että (mun) sydän on puoliksi Espanjassa <3 Kyseiseltä bändiltä löytyy ilmeisesti listalta espanjan kielisiä sävelmiä, onhan laulaja sentään Pedro :)

Ystävä suositteli myös Jauza! nimistä bändiä (http://www.jauza.fi/) Kyselin hintaa, mutta oli aika suolanen. TOIVON löytäväni vielä jonkun halvemmalla. Nähtäväksi jää löytyykö...


Mutta täytyy kyllä sanoa, että hyi miten kallista! Bändit sekä kaikki muu häiden järjestämiseen liittyvä.
Ei viittis kuitenkaan koko iltaa vetää Spotifyn varassa. Tai paistaa nakkeja ja ranskalaisia, vaikka niin tässä on naureskeltukin että mitäpä sitä sen kummempaa tarjoilemaan. Nakit ja ranskalaiset uppoo aina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti