keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tästä se lähtee

Useamman vuoden olen jo haaveillut häistä ja pitkän odotuksen ja vihjailun jälkeen muutamia päiviä sitten avasin suuni ja kysyin suoraan Herra X:ltä joko olisi sen aika. Avoliitossa ollaan jo oltu 4 vuotta. Ja vihdoin sain pilkahduksen vihreää tai ainakin keltaista valoa haaveilleni.

Siitä se ajatus sitten lähti. Päivää ei vielä ole päätetty. Mutta ajatus lentää suunnitelmien ja yhteisten sopimusten edellä. Tässä (alku-) vaiheessa ajatuksen on aivan sekasin, en tiedä mistä lähtisin liikkeelle. Olen tässä muutamat päivät googlettanut kaikkea mahdollista aiheeseen liittyvää, umpimähkään saamatta mitään konkreettista aikaseksi. Ehkä senkin takia ettei oikein tiedä onko "lupaa" tehdä konkreettisia siirtoja vielä.

Miksi kirjoitan?

Johonkin ne suunnitelmat on kirjoitettava ylös. Tänne saan kaikki ajatukset ja suunnitelmat koottua enemmän tai vähemmän järjestykseen.

Jos joku tuttu sattuu lukemaan, ei kannata ihan sinisilmäisesti uskoa mitä on luvassa tänne ilmestyvien ajatusten perusteella. Pidän tarkemmat päätökset ja suunnitelmat vielä omana + kaaso/bestman -sektorin tietona. Ei makeaa mahan täydeltä ;)

Ja mikäpäs siinä jos joku eksyy lukemaan ja löytää ideoita omiin hääsuunnitelmiinsa.

Kommentoida saa jos siltä tuntuu, suhtaudun kommentteihin harkitun maltillisella kritiikillä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti